Despre noi

IMG_5011

Remeș Anca Manuela este membru al Baroului Maramureș începând cu anul 2013, exercitându-și activitatea în calitate de avocat definitiv Titular în Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale, Curţi de Apel și Înalta Curte de Casație și Justiție. Cabinetul  nostru de avocatură oferă servicii legale pentru persoane fizice și juridice din Romania, cu parteneriat român sau strain, încercând întotdeauna să atingem în detaliu toate aspectele de interes ale clientului, cu o orientare atentă a implicațiilor fiscale sau de natură concurențială, daca este cazul, a fiecărei acțiuni comerciale ce se dorește a fi lansată.

Succesul activității noastre se fundamentează pe o strânsă legatură cu clienții, pentru a le înțelege pe deplin cerințele, astfel că orice decizie cu privire la strategia și soluțiile juridice ale fiecărei spețe în parte, să satisfacă pe deplin exigențele și interesele clientului.

Scopul exercitării profesiei de avocat îl constituie promovarea și apărarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanelor fizice și persoanelor juridice, de drept public și de drept privat.